Pojok, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pojok
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPojok
Pojok kapernah ing Kabupatèn Malang
Pojok
Pojok
Pojok kapernah ing Jawa Wétan
Pojok
Pojok
Pojok kapernah ing Indonésia
Pojok
Pojok
Koordhinat: 8°10′43″S 112°43′18″E / 8.17852°S 112.72172°E / -8.17852; 112.72172Koordhinat: 8°10′43″S 112°43′18″E / 8.17852°S 112.72172°E / -8.17852; 112.72172
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2011

Pojok iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)