Bumireja, Dhampit, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bumireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBumirejo
Bumireja kapernah ing Kabupatèn Malang
Bumireja
Bumireja
Bumireja kapernah ing Jawa Wétan
Bumireja
Bumireja
Bumireja kapernah ing Indonésia
Bumireja
Bumireja
Koordhinat: 8°14′28″S 112°47′11″E / 8.24098°S 112.78643°E / -8.24098; 112.78643Koordhinat: 8°14′28″S 112°47′11″E / 8.24098°S 112.78643°E / -8.24098; 112.78643
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDhampit
Kodhe laladan
administrasi
35.07.05.2005

Bumireja iku désa ing Kacamatan Dhampit, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)