Menyang kontèn

Setatsiyun Gōtsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gōtsu

江津駅
Gotsu-eki noriba 1 001
Peron-peron ing Agustus 2008
Lokasi926 Gōtsu-chō, Gōtsu-shi, Shimane-ken 695-0011
Jepang
Koordinat35°00′46″N 132°13′24″E / 35.012785°N 132.223208°E / 35.012785; 132.223208Koordhinat: 35°00′46″N 132°13′24″E / 35.012785°N 132.223208°E / 35.012785; 132.223208
Operator JR West
Jalur
Letak dari pangkal453.4 km saka Kyoto
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Informasi lain
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka25 Dhesember 1920
Nama sebelumnyaIwami-Gōtsu (nganti Juni 1970)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Gōtsu kapernah ing Shimane Prefecture
Setatsiyun Gōtsu
Setatsiyun Gōtsu
Lokasi di Shimane Prefecture
Setatsiyun Gōtsu kapernah ing Jepang
Setatsiyun Gōtsu
Setatsiyun Gōtsu
Setatsiyun Gōtsu (Jepang)

Setatsiyun Gōtsu (江津駅 Gōtsu-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Utami San'in ing Gōtsu, Prefektur Shimane, Jepang sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Gōtsu dilayani dening Jalur Utami San'in, nduweni adoh 453.4 km saka titik awal jalur kasebut ing Setatsiyun Kyoto.[1] Setatsiyun kasebut menika setatsiyun terminal kanggo Jalur Sankō sadurunge setatsiyun kasebut mandeg beroperasi ing 31 Maret 2018. Jalur Sankō diganteni dening layanan bus sawise 1 April 2018.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng teishajo1998
  2. JR三江線廃止 代替バス運行開始 Archived 2022-11-01 at the Wayback Machine. Retrieved 2 April 2018 (in Japanese)

Pranala jaba[besut | besut sumber]