Menyang kontèn

Setatsiyun Masuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Masuda

益田駅
Setatsiyun Masuda
Lokasi105, Ekimae-chō, Masuda, Shimane
(島根県益田市駅前町105-2)
Jepang
Koordinat34°40′42″N 131°50′20″E / 34.678297°N 131.838944°E / 34.678297; 131.838944Koordhinat: 34°40′42″N 131°50′20″E / 34.678297°N 131.838944°E / 34.678297; 131.838944
OperatorJR West
Jalur
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Sejarah
Dibuka1923
Nama sebelumnyaIwami-Masuda (nganti 1966)
Penumpang
2008734 per dina

Setatsiyun Masuda (益田駅 Masuda-eki?) yaiku setatsiyun sepur JR West railway tation sing ana ing Masuda, Prefektur Shimane, Jepang. Setatsiyun kasebut menika persimpangan Jalur Utami Sanin lan Jalur Yamaguchi.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub