Menyang kontèn

Setatsiyun Shikaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shikaga

鹿賀駅
Lokasi197, Sakurae-chō Shikaga, Gōtsu
(島根県江津市桜江町鹿賀197)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°57′47″N 132°26′46″E / 34.963106°N 132.44599°E / 34.963106; 132.44599Koordhinat: 34°57′47″N 132°26′46″E / 34.963106°N 132.44599°E / 34.963106; 132.44599
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Sejarah
Dibuka1949
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Shikaga (鹿賀駅 Shikaga-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Gōtsu, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Shikaga dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 22 May 2018.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]
  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)


Cithakan:Shimane-railstation-stub