Menyang kontèn

Setatsiyun Take

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Take

竹駅
Setatsiyun Take ing Juli 2008
Lokasi695, Ombara, Misato, Distrik Ōchi
(島根県邑智郡美郷町乙原695)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat35°00′46″N 132°31′47″E / 35.012745°N 132.52986°E / 35.012745; 132.52986Koordhinat: 35°00′46″N 132°31′47″E / 35.012745°N 132.52986°E / 35.012745; 132.52986
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Sejarah
Dibuka1958
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Take kapernah ing Jepang
Setatsiyun Take
Setatsiyun Take
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Take (竹駅 Take-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Misato, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Take dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 23 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)


Cithakan:Shimane-railstation-stub