Menyang kontèn

Setatsiyun Inbara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Inbara

因原駅
Setatsiyun Inbara ing Juli 2008
Lokasi415, Ōaza Inbara, Kawamoto, Ōchi
(島根県邑智郡川本町大字因原415)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°58′00″N 132°28′24″E / 34.9668°N 132.4734°E / 34.9668; 132.4734Koordhinat: 34°58′00″N 132°28′24″E / 34.9668°N 132.4734°E / 34.9668; 132.4734
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Sejarah
Dibuka1934
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Inbara (因原駅 Inbara-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kawamoto, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Inbara dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 23 May 2018.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub