Menyang kontèn

Setatsiyun Uzui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Uzui

宇都井駅
Setatsiyun Uzui dideleng saka lantai ngisor ing Juli 2008
Lokasi1044 Uzui, Ōnan-chō, Ōchi-gun, Shimane-ken 696-0503
Jepang
Koordinat34°54′25″N 132°37′47″E / 34.906806°N 132.629722°E / 34.906806; 132.629722Koordhinat: 34°54′25″N 132°37′47″E / 34.906806°N 132.629722°E / 34.906806; 132.629722
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Letak dari pangkal74.8 km saka Gōtsu
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Sejarah
Dibuka31 Agustus 1975 (1975-08-31)
Ditutup31 Maret 2018 (2018-03-31)
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Uzui (宇都井駅 Uzui-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Sankō ing Ōnan, Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West). Didegake ing 1975, setatsiyun kasebut ditutup ing 31 Maret 2018 bebarengan karo panutupan kabeh Jalur Sanko.

Setatsiyun Uzui dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1] Ing Juni 2009, setatsiyun kasebut dilayani dening papat sepur ing kabeh arah per dina.[2]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 27 May 2018.
  2. JR Timetable, June 2009 issue

Pranala jaba

[besut | besut sumber]
  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)