Menyang kontèn

Setatsiyun Nagatani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nagatani

長谷駅
Setatsiyun Nagatani ing Juli 2008
LokasiNagatani, Awaya-machi, Miyoshi-shi, Hiroshima-ken 728-0025
Jepang
Koordinat34°48′12″N 132°47′17″E / 34.803215°N 132.788138°E / 34.803215; 132.788138Koordhinat: 34°48′12″N 132°47′17″E / 34.803215°N 132.788138°E / 34.803215; 132.788138
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Letak dari pangkal100.6 km saka Gōtsu
Informasi lain
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka25 April 1969
Ditutup31 Maret 2018
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Nagatani (長谷駅 Nagatani-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Sankō ing Miyoshi, Prefektur Hiroshima, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West). Didegake ing 1969, setatsiyun kasebut ditutup ing 31 Maret 2018 bebarengan karo panutupan kabeh Jalur Sanko.

Setatsiyun Nagatani dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1] Setatsiyun kasebut nduweni adoh 100.6 km saka titik awal jalur kasebut ing Gōtsu.[2]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 28 May 2018.
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng teishajo1998

Pranala jaba

[besut | besut sumber]
  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)