Menyang kontèn

Setatsiyun Shikijiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shikijiki

式敷駅
Setatsiyun Shikijiki ing Juli 2008
Lokasi2438 Takamiya-chō Sasabe Nanatani, Akitakata
(広島県安芸高田市高宮町佐々部七谷2438)
Prefektur Hiroshima
Jepang
Koordinat34°48′57″N 132°42′46″E / 34.815794°N 132.712765°E / 34.815794; 132.712765Koordhinat: 34°48′57″N 132°42′46″E / 34.815794°N 132.712765°E / 34.815794; 132.712765
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Sejarah
Dibuka1955
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shikijiki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shikijiki
Setatsiyun Shikijiki
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Shikijiki (式敷駅 Shikijiki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Akitakata, Prefektur Hiroshima, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shikijiki dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 27 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)


Cithakan:Hiroshima-railstation-stub