Menyang kontèn

Setatsiyun Sawadani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sawadani

沢谷駅
Setatsiyun Sawadani ing Juli 2008
Lokasi111, Ishihara, Misato, Distrik Ōchi
(島根県邑智郡美郷町石原111)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat35°03′29″N 132°38′05″E / 35.057957°N 132.63463°E / 35.057957; 132.63463Koordhinat: 35°03′29″N 132°38′05″E / 35.057957°N 132.63463°E / 35.057957; 132.63463
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Sejarah
Dibuka1975
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Sawadani kapernah ing Jepang
Setatsiyun Sawadani
Setatsiyun Sawadani
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Sawadani (沢谷駅 Sawadani-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Misato, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Sawadani dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 25 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)


Cithakan:Shimane-railstation-stub