Menyang kontèn

Setatsiyun Kawahira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kawahira

川平駅
Setatsiyun Kawahira ing April 2007
Lokasi233, Kawahira-chō Minamikawanobori, Gōtsu
(島根県江津市川平町南川上233)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°59′49″N 132°17′04″E / 34.996992°N 132.284491°E / 34.996992; 132.284491Koordhinat: 34°59′49″N 132°17′04″E / 34.996992°N 132.284491°E / 34.996992; 132.284491
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Sejarah
Dibuka1930
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kawahira kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kawahira
Setatsiyun Kawahira
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Kawahira (川平駅 Kawahira-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Gōtsu, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kawahira dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 22 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub