Menyang kontèn

Setatsiyun Iwami-Tsuga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Iwami-Tsuga

石見都賀駅
Setatsiyun Iwami-Tsuga ing Juli 2008
Lokasi300 Tsugahongō, Misato, Distrik Ōchi
(島根県邑智郡美郷町都賀本郷300)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°57′23″N 132°38′33″E / 34.956439°N 132.642596°E / 34.956439; 132.642596Koordhinat: 34°57′23″N 132°38′33″E / 34.956439°N 132.642596°E / 34.956439; 132.642596
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Sejarah
Dibuka1975
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Iwami-Tsuga kapernah ing Jepang
Setatsiyun Iwami-Tsuga
Setatsiyun Iwami-Tsuga
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Iwami-Tsuga (石見都賀駅 Iwami Tsuga-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Misato, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Iwami-Tsuga dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 27 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub