Menyang kontèn

Setatsiyun Gōbira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gōbira

江平駅
Setatsiyun Gōbira ing Juli 2008
Lokasi3021, Ueda, Ōnan, Distrik Ōchi
(島根県邑智郡邑南町上田3021)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°52′30″N 132°42′08″E / 34.87494°N 132.702307°E / 34.87494; 132.702307Koordhinat: 34°52′30″N 132°42′08″E / 34.87494°N 132.702307°E / 34.87494; 132.702307
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Sejarah
Dibuka1963
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Gōbira kapernah ing Jepang
Setatsiyun Gōbira
Setatsiyun Gōbira
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Gōbira (江平駅 Gōbira-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Ōnan, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Gōbira dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 27 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub