Menyang kontèn

Setatsiyun Nobuki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Nobuki

信木駅
Peron Setatsiyun Nobuki ing Juli 2008
Lokasi2163 Takamiya-chō Sasabe Nakanobuki, Akitakata
(広島県安芸高田市高宮町佐々部中信木2163)
Prefektur Hiroshima
Jepang
Koordinat34°48′47″N 132°43′49″E / 34.812944°N 132.730272°E / 34.812944; 132.730272Koordhinat: 34°48′47″N 132°43′49″E / 34.812944°N 132.730272°E / 34.812944; 132.730272
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Sejarah
Dibuka1956
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nobuki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nobuki
Setatsiyun Nobuki
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Nobuki (信木駅 Nobuki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Akitakata, Prefektur Hiroshima, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nobuki dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 27 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • URL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata. (in Japanese)


Cithakan:Hiroshima-railstation-stub