Menyang kontèn

Setatsiyun Akatsuka (Shimane)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Akatsuka

明塚駅
Setatsiyun Akatsuka ing Juli 2008
Lokasi84, Akatsuka, Misato, Distrik Ōchi
(島根県邑智郡美郷町明塚84)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat35°02′56″N 132°35′02″E / 35.048968°N 132.583965°E / 35.048968; 132.583965Koordhinat: 35°02′56″N 132°35′02″E / 35.048968°N 132.583965°E / 35.048968; 132.583965
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Sejarah
Dibuka1967
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Setatsiyun Akatsuka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Akatsuka
Setatsiyun Akatsuka
Lokasi di Jepang

Setatsiyun Akatsuka (明塚駅 Akatsuka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Misato, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Akatsuka dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 24 May 2018.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub