Salat Luhur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Salat Luhur utawa Luhuran yaiku salah sawijining salat limang wektu sing ditindakaké nalika tengah dina nganti arep soré.[1] Rakangat salat iki cacahé ana papat. Salat luhur yaiku salat dinan kaping 2 ing agama Islam.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Arti kata zuhur". Badan Pengembangan dan Pembinaan Bahasa, Kemendikbud. KBBI Daring. Dibukak ing 2020-08-01.