Sajèn, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sajèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSajen
Sajèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sajèn
Sajèn
Sajèn kapernah ing Jawa Tengah
Sajèn
Sajèn
Sajèn kapernah ing Indonésia
Sajèn
Sajèn
Koordhinat: 7°43′50″S 110°41′48″E / 7.73063°S 110.69669°E / -7.73063; 110.69669Koordhinat: 7°43′50″S 110°41′48″E / 7.73063°S 110.69669°E / -7.73063; 110.69669
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2008

Sajèn iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)