Kalikebo, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalikebo
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalikebo
Kalikebo kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kalikebo
Kalikebo
Kalikebo kapernah ing Jawa Tengah
Kalikebo
Kalikebo
Kalikebo kapernah ing Indonésia
Kalikebo
Kalikebo
Koordhinat: 7°44′15″S 110°39′48″E / 7.73757°S 110.66331°E / -7.73757; 110.66331Koordhinat: 7°44′15″S 110°39′48″E / 7.73757°S 110.66331°E / -7.73757; 110.66331
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2004

Kalikebo iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.