Mireng, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mireng
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMireng
Mireng kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mireng
Mireng
Mireng kapernah ing Jawa Tengah
Mireng
Mireng
Mireng kapernah ing Indonésia
Mireng
Mireng
Koordhinat: 7°42′45″S 110°40′03″E / 7.71262°S 110.66744°E / -7.71262; 110.66744Koordhinat: 7°42′45″S 110°40′03″E / 7.71262°S 110.66744°E / -7.71262; 110.66744
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2014

Mireng iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)