Pundhungsari, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pundhungsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPundungsari
Pundhungsari kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Pundhungsari
Pundhungsari
Pundhungsari kapernah ing Jawa Tengah
Pundhungsari
Pundhungsari
Pundhungsari kapernah ing Indonésia
Pundhungsari
Pundhungsari
Koordhinat: 7°44′33″S 110°41′31″E / 7.74251°S 110.69182°E / -7.74251; 110.69182Koordhinat: 7°44′33″S 110°41′31″E / 7.74251°S 110.69182°E / -7.74251; 110.69182
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2007

Pundhungsari iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)