Sabranglor, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sabranglor
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSabranglor
Sabranglor kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sabranglor
Sabranglor
Sabranglor kapernah ing Jawa Tengah
Sabranglor
Sabranglor
Sabranglor kapernah ing Indonésia
Sabranglor
Sabranglor
Koordhinat: 7°42′45″S 110°39′16″E / 7.71254°S 110.65438°E / -7.71254; 110.65438Koordhinat: 7°42′45″S 110°39′16″E / 7.71254°S 110.65438°E / -7.71254; 110.65438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2011

Sabranglor iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)