Mandong, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mandong
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMandong
Mandong kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Mandong
Mandong
Mandong kapernah ing Jawa Tengah
Mandong
Mandong
Mandong kapernah ing Indonésia
Mandong
Mandong
Koordhinat: 7°43′10″S 110°41′43″E / 7.71957°S 110.69535°E / -7.71957; 110.69535Koordhinat: 7°43′10″S 110°41′43″E / 7.71957°S 110.69535°E / -7.71957; 110.69535
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2016

Mandong iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)