Planggu, Trucuk, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Planggu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlanggu
Planggu kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Planggu
Planggu
Planggu kapernah ing Jawa Tengah
Planggu
Planggu
Planggu kapernah ing Indonésia
Planggu
Planggu
Koordhinat: 7°44′52″S 110°41′03″E / 7.7477°S 110.68421°E / -7.7477; 110.68421Koordhinat: 7°44′52″S 110°41′03″E / 7.7477°S 110.68421°E / -7.7477; 110.68421
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTrucuk
Kodhe laladan
administrasi
33.10.06.2006

Planggu iku désa ing Kacamatan Trucuk, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)