Purwasari, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwasari
Kalurahan
Purwasari kapernah ing Kutha Surakarta
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Jawa Tengah
Purwasari
Purwasari
Purwasari kapernah ing Indonésia
Purwasari
Purwasari
Koordhinat: 7°33′50″S 110°48′09″E / 7.56378°S 110.80237°E / -7.56378; 110.80237Koordhinat: 7°33′50″S 110°48′09″E / 7.56378°S 110.80237°E / -7.56378; 110.80237
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Purwasari iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)