Menyang kontèn

Karangasem, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangasem
Kalurahan
Karangasem kapernah ing Kutha Surakarta
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Jawa Tengah
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Indonesia
Karangasem
Karangasem
Koordhinat: 7°33′01″S 110°46′39″E / 7.55035°S 110.7775°E / -7.55035; 110.7775Koordhinat: 7°33′01″S 110°46′39″E / 7.55035°S 110.7775°E / -7.55035; 110.7775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1011

Karangasem iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.