Karangasem, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangasem
Kalurahan
Karangasem kapernah ing Kutha Surakarta
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Jawa Tengah
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Indonésia
Karangasem
Karangasem
Koordhinat: 7°33′01″S 110°46′39″E / 7.55035°S 110.7775°E / -7.55035; 110.7775Koordhinat: 7°33′01″S 110°46′39″E / 7.55035°S 110.7775°E / -7.55035; 110.7775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Karangasem iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)