Sriwedari, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sriwedari
Kalurahan
Sriwedari kapernah ing Kutha Surakarta
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Jawa Tengah
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Indonésia
Sriwedari
Sriwedari
Koordhinat: 7°34′07″S 110°48′48″E / 7.56857°S 110.81337°E / -7.56857; 110.81337Koordhinat: 7°34′07″S 110°48′48″E / 7.56857°S 110.81337°E / -7.56857; 110.81337
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1006

Sriwedari iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)