Penumping, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penumping
Kalurahan
Penumping kapernah ing Kutha Surakarta
Penumping
Penumping
Penumping kapernah ing Jawa Tengah
Penumping
Penumping
Penumping kapernah ing Indonésia
Penumping
Penumping
Koordhinat: 7°34′03″S 110°48′28″E / 7.56758°S 110.80788°E / -7.56758; 110.80788Koordhinat: 7°34′03″S 110°48′28″E / 7.56758°S 110.80788°E / -7.56758; 110.80788
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Penumping iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)