Penumping, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Penumping
Kalurahan
Penumping kapernah ing Kutha Surakarta
Penumping
Penumping
Penumping kapernah ing Jawa Tengah
Penumping
Penumping
Penumping kapernah ing Indonésia
Penumping
Penumping
Koordhinat: 7°34′03″S 110°48′28″E / 7.56758°S 110.80788°E / -7.56758; 110.80788Koordhinat: 7°34′03″S 110°48′28″E / 7.56758°S 110.80788°E / -7.56758; 110.80788
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Lawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1005

Penumping iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.