Menyang kontèn

Lawiyan, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lawiyan
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Surakarta City" does not exist.
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1002

Lawiyan iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.