Lawiyan, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lawiyan
Kalurahan
Lawiyan kapernah ing Kutha Surakarta
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Jawa Tengah
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Indonésia
Lawiyan
Lawiyan
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′39″E / 7.57025°S 110.79426°E / -7.57025; 110.79426
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Lawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1002

Lawiyan iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.