Bumi, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bumi
Kalurahan
Bumi kapernah ing Kutha Surakarta
Bumi
Bumi
Bumi kapernah ing Jawa Tengah
Bumi
Bumi
Bumi kapernah ing Indonésia
Bumi
Bumi
Koordhinat: 7°34′10″S 110°48′04″E / 7.56951°S 110.8012°E / -7.56951; 110.8012Koordhinat: 7°34′10″S 110°48′04″E / 7.56951°S 110.8012°E / -7.56951; 110.8012
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1003

Bumi iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.