Menyang kontèn

Kertèn, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kertèn
Kalurahan
Kertèn kapernah ing Kutha Surakarta
Kertèn
Kertèn
Kertèn kapernah ing Jawa Tengah
Kertèn
Kertèn
Kertèn kapernah ing Indonesia
Kertèn
Kertèn
Koordhinat: 7°33′20″S 110°47′41″E / 7.55553°S 110.79473°E / -7.55553; 110.79473Koordhinat: 7°33′20″S 110°47′41″E / 7.55553°S 110.79473°E / -7.55553; 110.79473
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1009

Kertèn iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.