Menyang kontèn

Pajang, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pajang
Kalurahan
Pajang kapernah ing Kutha Surakarta
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Jawa Tengah
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Indonesia
Pajang
Pajang
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1001

Pajang iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.