Pajang, Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pajang
Kalurahan
Pajang kapernah ing Kutha Surakarta
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Jawa Tengah
Pajang
Pajang
Pajang kapernah ing Indonésia
Pajang
Pajang
Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864Koordhinat: 7°34′13″S 110°47′11″E / 7.57014°S 110.7864°E / -7.57014; 110.7864
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pajang iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)