Pratélan piranti pawon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manéka warna piranti pawon

Piranti pawon iku piranti sing lumrahé dipigunakaké kanggo kagiyatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta ubarampé (perlengkapan) mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saka warna-warna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan piranti modhèren sing lumrahé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis piranti[besut | besut sumber]

Bahan bakar[besut | besut sumber]