Poso Kota Kidul, Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poso Kota Kidul
Kacamatan
Kecamatan Poso Kota Selatan.png
Petha dunungé Kacamatan Poso Kota Kidul
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatènPoso
Pamaréntahan
 • Camat-
Kapadhetan-
Désa/Kalurahan5

Poso Kota Kidul utawa Poso Kota Selatan iku kacamatan ing Kabupatèn Poso, Sulawesi Tengah, Indonésia. Kec. Poso Kota Kidul iku pamekaran saka Kec. Poso Kota

Kalurahan[besut | besut sumber]

Kec. Poso Kota Kidul kapérang dadi 6 kalurahan:

  1. Bukit Bambu
  2. Kawua
  3. Lembomawo
  4. Ranononcu
  5. Sayo

Cithakan:Poso Kota Kidul, Poso