Lage, Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lage
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatènPoso
Kode Kemendagri72.02.03 Edit the value on Wikidata

Lage iku kacamatan ing Kabupatèn Poso provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia.

Cithakan:Lage, Poso