Dhaptar Piranti Pawon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Piranti pawon)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Piranti pawon iku piranti sing lumrahé dipigunakaké kanggo kagiyatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta perlengkapan mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saka warna-warna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan piranti modhèren sing lumrahé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis piranti[besut | besut sumber]

Bahan bakar[besut | besut sumber]