Menyang kontèn

Pettong, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pettong
Désa
Pettong kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pettong
Pettong
Pettong kapernah ing Jawa Wétan
Pettong
Pettong
Pettong kapernah ing Indonesia
Pettong
Pettong
Koordhinat: 7°02′37″S 112°52′56″E / 7.04365°S 112.88224°E / -7.04365; 112.88224Koordhinat: 7°02′37″S 112°52′56″E / 7.04365°S 112.88224°E / -7.04365; 112.88224
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2005

Pettong iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.