Menyang kontèn

Batangan, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batangan
Désa
Batangan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Batangan
Batangan
Batangan kapernah ing Jawa Wétan
Batangan
Batangan
Batangan kapernah ing Indonesia
Batangan
Batangan
Koordhinat: 7°02′10″S 112°51′53″E / 7.03609°S 112.86478°E / -7.03609; 112.86478Koordhinat: 7°02′10″S 112°51′53″E / 7.03609°S 112.86478°E / -7.03609; 112.86478
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2020

Batangan iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.