Menyang kontèn

Kendaban, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kendaban
Désa
Kendaban kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Kendaban
Kendaban
Kendaban kapernah ing Jawa Wétan
Kendaban
Kendaban
Kendaban kapernah ing Indonesia
Kendaban
Kendaban
Koordhinat: 7°04′11″S 112°52′18″E / 7.06981°S 112.87171°E / -7.06981; 112.87171Koordhinat: 7°04′11″S 112°52′18″E / 7.06981°S 112.87171°E / -7.06981; 112.87171
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2006

Kendaban iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.