Menyang kontèn

Pacentan, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pacentan
Désa
Pacentan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pacentan
Pacentan
Pacentan kapernah ing Jawa Wétan
Pacentan
Pacentan
Pacentan kapernah ing Indonesia
Pacentan
Pacentan
Koordhinat: 7°05′51″S 112°51′15″E / 7.09762°S 112.85426°E / -7.09762; 112.85426Koordhinat: 7°05′51″S 112°51′15″E / 7.09762°S 112.85426°E / -7.09762; 112.85426
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2008

Pacentan iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.