Menyang kontèn

Landak, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Landak
Désa
Landak kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Landak
Landak
Landak kapernah ing Jawa Wétan
Landak
Landak
Landak kapernah ing Indonesia
Landak
Landak
Koordhinat: 7°02′22″S 112°53′41″E / 7.03931°S 112.89471°E / -7.03931; 112.89471Koordhinat: 7°02′22″S 112°53′41″E / 7.03931°S 112.89471°E / -7.03931; 112.89471
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2012

Landak iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.