Menyang kontèn

Jangkar, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jangkar
Désa
Jangkar kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Jangkar
Jangkar
Jangkar kapernah ing Jawa Wétan
Jangkar
Jangkar
Jangkar kapernah ing Indonesia
Jangkar
Jangkar
Koordhinat: 7°03′54″S 112°53′18″E / 7.0651°S 112.88823°E / -7.0651; 112.88823Koordhinat: 7°03′54″S 112°53′18″E / 7.0651°S 112.88823°E / -7.0651; 112.88823
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2004

Jangkar iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.