Menyang kontèn

Padurungan, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Padurungan
Désa
Padurungan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Padurungan
Padurungan
Padurungan kapernah ing Jawa Wétan
Padurungan
Padurungan
Padurungan kapernah ing Indonesia
Padurungan
Padurungan
Koordhinat: 7°05′43″S 112°54′13″E / 7.09528°S 112.90359°E / -7.09528; 112.90359Koordhinat: 7°05′43″S 112°54′13″E / 7.09528°S 112.90359°E / -7.09528; 112.90359
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2021

Padurungan iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.