Menyang kontèn

Basanah, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Basanah
Désa
Basanah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Basanah
Basanah
Basanah kapernah ing Jawa Wétan
Basanah
Basanah
Basanah kapernah ing Indonesia
Basanah
Basanah
Koordhinat: 7°03′54″S 112°48′58″E / 7.06487°S 112.81604°E / -7.06487; 112.81604Koordhinat: 7°03′54″S 112°48′58″E / 7.06487°S 112.81604°E / -7.06487; 112.81604
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2013

Basanah iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.