Menyang kontèn

Dlambah Laok, Tanah Merah, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dlambah Laok
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°02′55″S 112°51′00″E / 7.0486°S 112.84997°E / -7.0486; 112.84997Koordhinat: 7°02′55″S 112°51′00″E / 7.0486°S 112.84997°E / -7.0486; 112.84997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanTanah Merah
Kodhe laladan
administrasi
35.26.13.2017

Dlambah Laok iku désa ing Kacamatan Tanah Merah, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.