Panganggo:PL05 Faradisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:PL05_Faradisa.

Yayasan Wikimedia
PL05 Faradisa
Panganggo
PL05 Faradisa userimage.jpg
Jeneng Ihda Faradisa
Tandha tangan Faradisa (wicara)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Kothak panganggo
Onigiri cheerleader.gif
Pribadi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"

Nuwun sewu, tepangaken,

Nama kula, Ihda, jangkepipun Ihda Faradisa. Kula panitya Papat Limpad 2011 ingkang asalipun saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa. Kula asalipun saking kutha Kaliwungu, Kendhal, Jawa Tengah, Indonesia. Kula klairan Kendhal, 26 November 1989. Nuwun.

Ayo nguri-uri budhaya Jawa.

Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif


Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:43, 3 Juni 2011 (UTC)


Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng mBak Ihda minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 13 Juni 2012 13.49 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Puryono ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.23 (UTC)

Personawiki[besut | besut sumber]

Asal Muasal
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2 Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer

Keprigelan Maca
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
Sayur singkong.JPG
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo iki klangenanné Bakso