Menyang kontèn

Pakikiran, Susukan, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pakikiran
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanSusukan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pakikiran iku désa ing Kacamatan Susukan, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]