Paribasan Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎C: Kesalahan pengetikan
(→‎C: Kesalahan pengetikan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
| Gegayuhan kang ora timbang karo kakuwatané
|-
| [[CedhakAja cedhak kebo gupak]]
| Pawongan kudu bisa wicaksana anggoné kakancan
|-
Naraguna anonim

Menu navigasi