Saloka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Saloka iku unèn-unèn kang gumathok kang ngemu surasa pepindhan. Dene sing dipindhanake iku wonge. Lumrahe tembung kang isi pepindhaning mau dumunung ana ing ngarep ukara utawa wiwitane ukara.

Tuladhané:

Uga delengen[besut | besut sumber]