Ula marani gebug

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ula marani gebug.

Ula marani gebug utawa ula marani gepuk iku tegesé, nemaha marang kacilakan. Kaya ta maling sing marani wong-wong sing padha ngincim-incim dhèwèké. Saloka iki ana gegandhèngané utawa mèmper tegesé karo bebasan liya sing uniné: kutuk marani sunduk.

Uga delengen[besut | besut sumber]